Kanal 7 ekranlarında geçtiğimiz aylarda ilk bölümü yayınına başlayan ve kısa sürede büyük ilgi görerek önemli bir hayran kitlesine erişen Hindistan yapımı Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 115. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizi severlerin merakla beklediği yeni bölümde Thapki’nin 2 yıl boyunca nerede olduğu ve ne yaptığı soruları yanıt bulacak. Bihan bir ateş yakacak ve Thapki’nin ortaya çıkması için ona fırsat verecek. Thapki ise kendisini gizlemeyi sürdürecek. Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 14 Haziran Pazar fragmanı özeti yayına girdi. Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi saat 21.00’de hayranları ile buluşacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA 115. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisinin 115. Bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Tanıtım fragmanı dizinin hayranlarında büyük heyecan yarattı. Yeni gözlükleri, farklı saç stili ve hareketleri ile Thapki’nin ne yapmak istediği 115. Bölümde yanıt bulacak.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 14 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 14 Haziran özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Oyuncuları arasında Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat isimlerinin yer aldığı dizide kekeme bir kız olan Thapki’nin maceraları ekrana geliyor.