Ekranların en çok izlenen Hint yapımlarından Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 118. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Thapki Koşi ile uğraşmaya ve konaktaki hakimiyetini arttırmaya devam edecek. Bihan cephesinde ise tereddüt ve kararsızlık hakim olacak. Vani’nin aslında Thapki olduğundan emin olan Bihan, onun gerçek kimliğinin ortaya çıkması için önemli adımlar atacak. Thapki’nin çocuklar için hazırladığı törende Bihan ve Thapki yakınlaşacak ve Bihan nostalji yaşayacak. Aşk Bir Rüya 17 Haziran özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Aşkın tüm sorunları çözeceğine inanan kekeme bir kızın hikayesi önemli değişimler geçirmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarında her akşam izleyici ile buluşan dizi saat 21.00’de başlıyor.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 118. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Kanal 7 televizyonunda yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint yapımı Aşk Bir Rüya 118. Bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı paylaşıma sunuldu. Çok izlenen Hindistan yapımı dizinin son bölümünde, Thapki’nin konakta gittikçe daha kalıcı hale geldiği ve herkese sözünü dinlettiği bir bölüm izleyici ile buluşacak. Thapki yaptığı her şey ve attığı her adımla Koşi’den intikam almayı sürdürecek.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 17 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 17 Haziran Çarşamba özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Bihan ile Thapki yine çok yakınlaşacak ve Bihan eskilere giderek Thapki ile anılarını anımsayacak. Vani’nin aslında Thapki olduğunu itiraf etmesi için yeni planlar kuran Bihan’ın bu konuda başarılı olup olamayacağı 118. Bölümde ortaya çıkacak. Kanal 7’nin sevilen yapımı her akşam dizi severlerle buluşmaya devam ediyor.