Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 121. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Kanal 7’de her akşam saat 21.00’de başlayan dizi büyük ilgi görmeye devam ediyor. Önemli bir hayran kitlesine sahip olan ve ilgiyle izlenen dizinin yeni bölümünde konağa Vani olarak dönen Thapki’nin planı devam edecek. Dhruv’un yardımı ile Pandeylere bir ders vermek isteyen ve kendisi hakkındaki suçlamaları boşa çıkarmaya çalışan Thapki, Vani olarak oyununu sürdürecek. Aşk Bir Rüya 20 Haziran Cumartesi özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya son bölüm fragmanı özeti yayına girdi.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA 121. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 121. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 121. Bölümünde Thapki yaptıklarından büyük pişmanlık duysa da oyununu sürdürmeye karar verecek ve kısa zaman içinde tüm gerçeklerin ortaya çıkacağını söyleyecek.

AŞK BİR RÜYA 20 HAZİRAN CUMARTESİ ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 20 Haziran Cumartesi özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Oyuncuları arasında Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat isimlerini yer aldığı dizi dram ve romantik türleri ile ekranlara geliyor.