Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 124. Bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Aşk Bir Rüya’nın 124. Bölümünde Koşi evlenirken konaktakiler hep birlikte baskın yapacak. Dhruv onları ifşa edip, Thapki’nin suçsuzluğunun kanıtlandığını söyleyerek Thapki’nin aklanmasını sağlayacak. Koşi ise zorla evlendirildiğini söyleyerek suçu başkasına atacak. Bihan’ın tüm bu olanlara vereceği tepki merak konusu oldu. Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 23 Haziran Salı fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Sevilen Hint yapımı saat 21.00’de ekranlarda olacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 124. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 124. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Aditi ölüm tehlikesi atlatacak. Bihan Koşi’nin gerçek yüzünü görecek. Thapki’nin Vani olarak oynadığı oyunların sonuna gelinecek ve Şada kendisinden beklenen kötülükleri yapmayı sürdürecek.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA 23 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 23 Haziran Salı fragmanı özeti yayına girdi. Oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat isimlerinin yer aldığı yapım Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınını sürdürüyor.