Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 138. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Hindistan yapımı dizinin son bölümünde Kabir ve Thapki kriket turnuvasına katılacaklar. Pandey ailesinin de katıldığı turnuvaya yüksek bir bağış yapan Kabir, Aşkın Zaferi olan turnuvanın adını Thapki’nin Aşkı olarak değiştirecek. Buna en büyük itiraz ise Bihan’dan gelecek. Thapki’den nefret ettiğini söyleyen Bihan, Thapki’nin adının yazılı olduğu kağıtları yırtacak. Thapki ise yine Bihan’ın kendisine karşı öfkeli hareketlerinden dolayı çok üzülecek. Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 7 Temmuz fragmanı özeti yayınlandı. Kanal 7’nin sevilen dizisi Salı akşamı saat 21.00’de ekranlarda yerini alacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – AŞK BİR RÜYA 7 TEMMUZ FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 7 Temmuz fragmanı özeti yayına girdi. 2015 yılında kendi ülkesinde ilk yayınlandığı yıllarda ekranlarda fırtınalar gibi esen ve izlenme rekorları kıran dizi Kanal 7 ekranlarında geçtiğimiz aylarda yayına başlamış ve kısa sürede önemli bir hayran kitlesine sahip olmuştu. Aşk Bir Rüya dizisinin son bölümünde Thapki ile Bihan arasındaki gerilim daha da artacak.

AŞK BİR RÜYA 138. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 138. Bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı izleyicilerle buluştu. Yürekleri ısıtan bir aşk öyküsüne yer verilen dizi günlük olarak yayınını sürdürüyor.