Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan Hint yapımlarından Aşk Bir Rüya dizisinin 11 Haziran özeti olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Thapki ile Bihan romantik anlar yaşayacak. Romantizmin ortasına ise Şankar kapıyı çalmadan içeri dalacak. Elinde çay olan Şankar yaşadığı şoktan dolayı çayı elinden düşürecek. Bihan ise panikleyerek üstünü giyinmeye çalışacak. Aşk Bir Rüya 112. Bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya son bölüm fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Dizinin 11 Haziran akşamı dizi severlerle buluşacak bölümünde yine seyircileri ekran başına kilitleyecek gelişmeler yaşanacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 11 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint yapımlarından Aşk Bir Rüya dizisi 11 Haziran özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan dizide Pandey ailesinin gelini olan Thapki’nin umut dolu öyküsü ekranlara taşınıyor.

AŞK BİR RÜYA 112. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 112. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu ve büyük ilgi gördü. Dizinin yeni bölümünde Şankar ile Thapki arasında yaşanan çekişmenin sonucu izleyicilerle buluşacak.