Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 128. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Sevilen Hindistan yapımı dizinin yeni bölümü Kanal 7 ekranlarında saat 21.00’de başlayacak. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan dizide kekeme bir kız olan Thapki’nin maceraları ekrana taşınıyor. Aşk Bir Rüya 27 Haziran Cumartesi fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerle buluştu. Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin hikayesi kaldığı yerden devam ediyor.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE VE OKU CUMARTESİ

Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı (cumartesi) dizi severlerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Şada’nın yaptığı kötülükler ortaya çıkacak ve Vasu herkesin içinde Şada’ya bir tokat atacak. Şada’nın planları ve oyunları kendi sonunu hazırlayacak.

AŞK BİR RÜYA 128. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Aşk Bir Rüya dizisi 128. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin 128. Bölümünde Vasu, Şada’yı kolundan tutup evden dışarı atmaya çalışacak. Şada ise Vasu’yu tehdit edip, kendisinin gitmesi halinde onun yaptıklarını da herkese anlatacağını söyleyecek.

AŞK BİR RÜYA 27 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisi 27 Haziran Cumartesi fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Kabir’in neden Bihan’la uğraştığı da yeni bölümde ortaya çıkacak.