Kanal 7’nin entrikalar, dram, intikam, aşk ve tuzaklarla örülü Hint yapımlarından Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya 5 Haziran özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde ortalık karışıyor. Koşi’nin aslında Bihan’dan ne isteği ortaya çıkıyor. Bihan’ın böbreğine göz diken Koşi gerçek amacını söylerken büyükanne bu konuşmalara şahit oluyor ancak diğerlerine haber veremeden etkisiz hale getirilip bir sandığa koyuluyor. Büyükanneyi sandığın içinde dışarı çıkarmaya çalışan Koşi ve yanındakiler önce Thapki’nin daha sonra ise konaktaki diğerlerinin tepkisiyle karşılaşıyor ve sandıktan seslerin gelmesi üzerine konak karışıyor. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya 106. Bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA 5 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI

Aşk Bir Rüya dizisinin 5 Haziran özeti fragmanı olan Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat isimlerinin yer aldığı dizi Kanal 7’de 21.00’de başlayacak.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – AŞK BİR RÜYA 106 BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisinin 106. Bölüm fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya son bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. Bihan’ın Koşi’nin asıl niyetini öğrenip öğrenemeyeceği son yayınlanacak bölümde ortaya çıkacak.