Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizileri yeni bölümleri günlük olarak yayınını sürdürüyor. Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 144. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesapları tarafından paylaşıma sunuldu. İlgiyle takip edilen dizinin 144. Bölümünde Bihan ile Kabir arasında ölümcül bir düello gerçekleşecek. Kabir’in adamları Pandey ailesini rehin alacak ve Kabir, Bihan’la düello yapacağını, bu karşılaşmadan bir kişinin sağ çıkacağını söyleyecek. Düellonun kurallarına göre, davul çalan kişi davul çalmayı bıraktığında Kabir ve Bihan bir anda dönüp birbirlerine ateş edecekler ve bir kişi ölecek. Bu ölümcül karşılaşmanın sonunun ne olacağı yeni bölümde ortaya çıkacak. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 13 Temmuz Pazartesi fragmanı özeti yayına girdi. Büyük bir hayran kitlesinin her gün heyecanla izlediği dizi saat 21.00’de ekranlarda olacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – AŞK BİR RÜYA 144. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 144. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Orijinal adı Thapki Pyaar Ki olan dizide kekeme bir kız olan Thapki’nin hikayesi işleniyor. Büyük acılar çeken Thapki, Pandey ailesinden intikamını aldı ancak Bihan’ı çok zor bir durumda bıraktı. Şimdi her şeyi düzeltmeye çalışan Thapki’nin nasıl bir sonuca ulaşacağı yeni bölümlerde belli olacak.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – AŞK BİR RÜYA 13 TEMMUZ PAZARTESİ FRAGMANI ÖZETİ

Kanal 7’de günlük olarak yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 13 Temmuz Pazartesi fragmanı özeti yayına girdi. Dram ve romantik türleri ile ekranlara gelen dizinin oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna isimleri yer alıyor.