Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint yapımlarından Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 145. Bölüm fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Aşk Bir Rüya dizisinin son bölümünde Thapki ve Bihan tüm engelleri aşarak yeniden evlenecekler. Tam her şey düzeldi derken Thapki bir anda yere yığılacak. Thapki yataklara düşürecek olanın ne olduğu yeni bölümde ortaya çıkacak. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 14 Temmuz Salı fragmanı özeti yayına girdi. Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanmaya devam eden Hindistan yapımı dizide kekeme bir kız olan Thapki’nin dram dolu öyküsü ekranlara geliyor.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – AŞK BİR RÜYA 145. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ OKU

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 145. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Thapki, Şankar’ın tüm planlarını bozacak ve onun gerçek yüzünü herkese gösterecek. Tüm gerçekler ortaya çıkınca Şankar even kovulacak. Thapki ve Bihan ise birbirlerinden özür dileyip barışacak.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – AŞK BİR RÜYA 14 TEMMUZ FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 14 Temmuz özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Pandey ailesi el ele vererek Thapki ve Bihan için bir düğün töreni hazırlayacak. Thapki ve Bihan harika bir törenle evlenecekler ancak her şey yolunda giderken Thapki yere yığılacak. Sevilen dizi saat 21.00’de ekranlarda yerini alacak.