Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 125. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Aşk Bir Rüya yeni bölüm fragmanı yine çok konuşulacak. Büyük bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle takip edilen dizinin son bölümünde Bihan Thapki’ye yeniden ilan-ı aşk edecek. Thapki’yi ne kadar çok sevdiğini anlatmaya çalışan Bihan, onun bileğine bir ip bağlayarak aralarındaki bağın sonsuz olmasını istediğini Thapki’ye söyleyecek. Aşk Bir Rüya 24 Haziran Çarşamba fragmanı özeti olan Aşk Bir Rüya son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Kanal 7’nin sevilen dizisinin 125. Bölümü saat 21.00’de seyirci ile buluşacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – AŞK BİR RÜYA 125. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 125. Bölüm fragmanı özeti ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde çifte düğün yapılacak. Dhruv nihayet muradına ererken, Bihan’da Thapki ile evlendiğini sanarak törene katılacak. Ancak daha sonra kendisine oynanan oyunu görecek ve Thapki ile tartışmaya başlayacak. Thapki ise Bihan’la evlenmeyeceğini söyleyecek.

AŞK BİR RÜYA 24 HAZİRAN ÇARŞAMBA ÖZETİ FRAGMANI – AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ İZLE

Aşk Bir Rüya son bölüm özeti olan Aşk Bir Rüya 24 Haziran Çarşamba özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Thapki, Bihan’ın ısrarı üzerine, konağa ilk giren kişiyle evlenmeyi kabul edeceğini söyleyecek ve ardından konağa biri gelecek. Bu ismin kim olduğu 125. Bölümde ortaya çıkacak.