Aşk Bir Rüya yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 166. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Yeni bölümde yer yerinden oynayacak. Thapki Vani’den hesap soracak, törende beklenmedik gelişmeler yaşanacak. Koşi planlarını devreye sokacak ve Pandeyler için zorlu günler devam edecek. Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 5 Ağustos fragmanı özeti yayınlandı. Büyük bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle takip edilen Hint dizisinde aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin umut dolu öyküsü ekranlara yansıyor. Kanal 7 ekranlarında günlük olarak her akşam izleyici ile buluşan dizi Çarşamba akşamı saat 21.00’de 166. Bölümü ile başlayacak.

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – AŞK BİR RÜYA 166. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 166. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Yeni sırların ortaya döküleceği, izleyenleri ekran başına kilitlemeyi garanti eden bir bölüm daha ekranlarda olacak. Thapki’nin yüzleşeceği büyük sırrın ardından dizi de hangi gelişmelerin yaşanacağı merakla bekleniyor.

AŞK BİR RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – AŞK BİR RÜYA 5 AĞUSTOS FRAGMANI ÖZETİ

Aşk Bir Rüya dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Aşk Bir Rüya 5 Ağustos fragmanı özeti yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna isimlerinin yer aldığı yapım her gün saat 21.00’de Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor.