TV’de ilk kez yayınlanacağı duyurulan Aşk Şarkısı filmi günün merak edilen yapımları arasında yer alıyor. Aşk Şarkısı filmi nerede çekildi, çekim yerleri neresi? Aşk Şarkısı filmi oyuncuları ve karakterleri kim? Aşk Şarkısı filmi konusu ne? Aşk Şarkıcı filmi hangi kanalda oynuyor? Sorularına yanıt bulundu. Yönetmen koltuğunda Semra Dündar’ın oturduğu ve 2019 yılı yapımı olan komedi filminin oyuncu kadrosu ve hikayesi ile nerede çekildiği ve Aşk Şarkısı filmi hakkında merak edilen diğer ayrıntılar cevap buldu.

AŞK ŞARKISI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Aşk Şarkısı filmi İzmir’de çekildi. Filmin çekim yerleri için Türkiye’nin en güzel tatil beldelerinden biri olan İzmir’in Çeşme ilçesi kullanıldı. Çeşme ilçesinde set kuran çekim ekibi, Aşk Şarkısı filminin çekimlerini ilçenin farklı noktalarında gerçekleştirdi.

AŞK ŞARKISI FİLMİ OYUNCULARI KİM?

Aşk Şarkısı filminin başrol oyuncusu Kaan rolü ile Sadi Celil Cengiz’dir. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca;

  • Pelin Orhuner (Rüya)
  • Hande Kaptan (Ahsen)
  • Kadir Polatçı da var.

AŞK ŞARKISI FİLMİ KONUSU NE?

Sadi Celil Cengiz’in canlandırdığı Kaan karakteri, 27-28 yaşlarında olan, besteci ve müzisyen bir genç. Pop yıldızı olan Ahsen’in ise erkek arkadaşıdır. Ahsen’in şöhreti arttıkça ilişkiden ve Kaan’dan sıkılır ve onu aldatmaya başlar. Kaan ise bundan habersizdir. Kaan bir gün Ahsen’i futbolcu sevgilisi ile konuşurken yakalar. İkili daha sonra yollarını ayırır ve Ahsen yeni sevgilisi ile tatile çıkar. Kaan da peşlerinden gider. Otelde Rüya ile tanışan Kaan’ın değişimi başlar.

AŞK ŞARKISI FİLMİ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Aşk Şarkısı filmi Fox TV kanalında oynuyor. Televizyonda ilk kez yayınlanacak olan Aşk Şarkısı filmi saat 22.45’de başlayacak.