Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm heyecanı ile devam ederken, yarışmacılar her geçen gün daha da merak edilmeye devam ediyor. Ünlüler Takımı’nda yarışan Aşkım Burçe Tunay’ın hayatına dair ayrıntıları öğrenmeye çalışan izleyiciler, Aşkım Burçe Tunay kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Aşkım’ın boyu kaç cm, kaç kilo ve burcu ne? Sorularına yanıt arıyor. Haftalık performans tablosunda beşinci sırada olan ve dokuz puanı bulunan Aşkım Burçe Tunay, genel tabloda bu performansını koruyamıyor ve 13. Sırada yer alıyor. Her geçen hafta parkurlara daha da alışan ve performansı artışa geçen Aşkım’ın yaşamına dair notlar ortaya çıktı.

AŞKIM BURÇE TUNAY KİMDİR?

Survivor 2020’nin sempatik yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay 12 Mayıs 2000 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 6 yaşına kadar İstanbul’da, daha sonra 10 yaşına kadar Kayseri’de yaşayan ve Kayseri’de jimnastik sporu ile tanışan Aşkım Burçe Tunay, 2010 yılında ailesi ile birlikte İstanbul’a döndü.

Aşkım Burçe Tunay

AŞKIM BURÇE TUNAY NERELİ?

Aşkım Burçe Tunay İstanbullu. Ailesinin aslen nereli olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. İstanbul Akademik Jimnastik Spor Kulübü’nün sporcusu olan ve 2013 yılında Türkiye Milli Takım kadrosunda yer alarak ülkemizi uluslararası müsabakalarda temsil eden Aşkım Burçe Tunay aynı zamanda Türkiye Trampolin Jimnastik Şampiyonudur.

Survivor Sercan kaç yaşında, evli mi, eşi kim? Survivor Sercan Yıldırım kimdir, sevgilisi kim, nereli?

AŞKIM BURÇE TUNAY KAÇ YAŞINDA?

2000 doğumlu olan Aşkım Burçe Tunay 20 yaşında. Jimnastik sporuna 2007 yılında başlayan Aşkım Burçe, Survivor 2020 Ünlüler Takımı’nda yarışmaya devam ediyor.

Aşkım Burçe Tunay

SURVİVOR AŞKIM’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor 2020 yarışmacısı Aşkım Burçe’nin boyu 160 cm’dir. Boyunu yarışmada avantaja çevirmeyi başaran Aşkım Burçe Tunay, rakiplerine karşı etkili mücadelesi ile de alkış toplamaya devam ediyor.

Survivor Yunus Emre kimdir, nereli, kaç yaşında? Yunus Emre Özden sevgilisi kim, boyu kaç?

SURVİVOR AŞKIM KAÇ KİLO?

Survivor’da yarışan Aşkım Burçe 46 kilo. Aşkım Burçe Tunay’ın Survivor’a katıldığında 50 kilo olduğu, geçen süre zarfında 4 kilo verdiği biliniyor.

Aşkım Burçe Tunay

SURVİVOR AŞKIM’IN BURCU NE?

12 Mayıs doğumlu olan Aşkım Burçe’nin burcu Boğadır. Son haftalarda performansı artışa geçen ve takım arkadaşları ile de iyi anlaşan Aşkım’ın Survivor’da her geçen hafta yerini daha da sağlamlaştırdığı görülüyor.

Survivor Ezgi ne iş yapıyor, boyu kaç? Ezgi Hocaoğlu kime benziyor, mesleği ne, yaşı kaç?