Aşktroloji filmi televizyon ekranlarında izleyiciler ile buluşacak Aşktroloji filminin çekim yerleri, çekildiği yer, ne zaman, hangi kanalda yayınlandığı ve oyuncu kadrosu ile hikayesi merak ediliyor. Aşktroloji filmi nerede çekildi? Aşktroloji filmi hangi kanalda oynuyor? Aşktroloji filmi oyuncuları kim, konusu ne? Sorularının yanıtı bulundu. Yönetmen koltuğunda Bora Onur’un oturduğu 2018 yapımı film, romantik ve komedi türleri ile ekrana geliyor. Zengin bir kızı elde etme konusunda kuzenleri ile iddiaya giren Cem’in hikayesinde, beklenmeyen olaylar olacak ve Cem ile Tuba birbirine aşık olacak.

aşk şarkısı filmi nerede çekildi kaç yılında

AŞKTROLOJİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Aşktroloji filmi İstanbul’un farklı ilçelerinde, semtlerinde ve mekanlarında çekildi. Aşktroloji filminin çekimleri için birçok farklı yer kullanıldı.

AŞKTROLOJİ FİLMİ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Aşktroloji filmi Fox TV kanalında oynuyor. Eğlenceli filmin başlama saati ise 22.30 olarak duyuruldu. 2018 yılında hazırlanan film günün en ilgi çekici yapımları arasında yer alıyor.

sabahlar olmasın filmi nerede çekildi kaç yılında

AŞKTROLOJİ FİLMİ OYUNCULARI KİM?

Aşktroloji filmi oyuncuları arasında Banu Arıca, Aleyna Solaker, Ekin Mert Daymaz, Berna Keklikler, Emir Ünver ve Mesut Yılmaz rol alıyor.

AŞKTROLOJİ FİLMİ KONUSU NE?

Cem, kuzenleri ile girdiği iddia üzerine ünlü bir işadamının kızını elde etmeye çalışır. Araştırma yapan Cem, Tuba’nın astrolojiye ve burçlara ilgisi olduğunu görerek bunu kullanmaya karar verir. Tuba ile tanışmayı başaran ve Tuba’nın burç okuduğu siteyi ele geçiren Cem, Tuba’yı yönlendirmeye başlar. Tuba ise bir müddet sonra bu oyunu öğrenir ve karşı atağa geçer.

niyazi bey filmi nerede çekildi kaç yılında ne zaman