2020 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması başladı. İddialı bir bölümle başlayan Survivor’un yeni bölümleri TV8 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden biri de futbolcu Aycan Yanaç oldu. 21 yaşındaki genç futbolcunun yarışma performansını görenler, Aycan Yanaç ile ilgili detayları öğrenmek için harekete geçti. Survivor Aycan kimdir? Aycan Yanaç aslen nereli? Aycan Yanaç boy kilo bilgileri nedir? Sorularına cevap aranıyor. Survivor Ünlüler Takımı’nda Mert Öcal, Barış Murat Yağcı, Derya Can, Elif Gören, Ersin Korkut, Parviz Abdullayev, Sercan Yıldırım ve Tuğba Melis Türk ile birlikte Gönüllüler Takımı’na karşı mücadele eden Aycan Yanaç’a dair detaylar ortaya çıktı.

AYCAN YANAÇ ASLEN NERELİ?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Aycan Yanaç aslen İzmirlidir. Almanya’nın Nürnberf kentinde doğan Aycan’ın ailesinin İzmir’den Almanya’ya gittiği bilgisi var.

Survivor Elif Gören kimdir, eşi kim, nereli, kaç yaşında?

SURVİVOR AYCAN YANAÇ KİMDİR?

1998’de Almanya’nın Nürnberg şehrinde doğan Aycan Yanaç, Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı’nda forma giyiyor. Forvet oynayan Aycan Yanaç, futbola Nürnberg’de başladı. Köln’de de oynayan Aycan Yanaç, Türkiye adına ilk maçına 2015 yılında çıktı. Genç futbolcu 2020 Survivor yarışmasına Ünlüler kadrosuna dahil olarak katıldı.

Survivor Mert Öcal kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim, boyu kaç?

AYCAN YANAÇ BOY KİLO BİLGİLERİ NEDİR?

Survivor’da yarışan Aycan Yanaç’ın boy ve kilo bilgisine dair bir bilgi bulunmuyor. Akrep burcunda olan Aycan Yanaç, Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının iddialı isimleri arasında yer alıyor.

Survivor Panorama sunucusu Gökhan Özdemir kimdir? Survivor Panorama 2020 sunucuları