Ayla filmi televizyon izleyicisi ile buluşacak. Ayla filmine dair yayın ve çekim ayrıntılarını merak edenler, Ayla filmi oyuncu kadrosu kimler var, başrol oyuncuları kim? Ayla filmi ne zaman, hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Ayla filmi ne zaman, nerede çekildi? Ayla filmi hikayesi, konusu nedir? Ayla filmi Süleyman Dilbirliği hakkında bilgi, yapımcısı, fragmanı, gişe hasılatı, hangi ödülleri aldı, ne hakkında, ne anlatıyor? Sorularına yanıt arıyor. Ayla filmi oyuncuları ve konusu ile film hakkındaki detaylı bilgi haberimizde yer alıyor.

AYLA FİLMİ HANGİ GÜN HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Ayla filmi 12 Temmuz Pazartesi günü Fox TV kanalında saat 20.00’de yayınlanacak. Gişe rekortmeni filmin televizyon gösterimi bu akşam olacak.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

AYLA FİLMİ OYUNCU KADROSU KİMLER VAR BAŞROL OYUNCULARI KİM?

Ayla filmi başrol oyuncuları Süleyman Dilbirliği Astsubay rolünde İsmail Hacıoğlu ve Çetin Tekindor, Ayla rolünde Kim Seol ve Lee Kyung-Jin, Ali Astsubay rolünde Ali Atay ve Üsteğmen Mesut rolünde Murat Yıldırım’dır. Ayla filmi oyuncu kadrosunda ayrıca Taner Birsel, Mehmet Esen, Erkan Petekkaya, Eric Roberts, Kim Byoungsoon, Altan Erkekli, Cade Carradine, Meral Çetinkaya, Büşra Develi, Sinem Öztürk Uslu, Ali Barkın ve Burç Kümbetlioğlu var.

AYLA FİLMİ NE ZAMAN NEREDE ÇEKİLDİ?

Ayla filmi 2017 yılında vizyona girdi ve Mersin’in Tarsus ilçesi ile Güney Kore’de çekildi. Çekimlerin Büyük bölümünün Tarsus’ta yapıldığı biliniyor.

ölmeden önce izlenmesi gereken filmler listesi

AYLA FİLMİ SÜLEYMAN DİLBİRLİĞİ HİKAYESİ KONUSU NEDİR?

Ayla filmi Kore Savaşı’nda yaşanan gerçek bir hikayeyi anlatıyor. Filmin konusunda, Türkiye Kore’ye bir tugay asker gönderiyor. Astsubay Süleyman Dilbirliği de bu askerlerden biridir. Savaş meydanında annesi ve babası öldürülmüş küçük bir kız bulan Süleyman Astsubay, kıza Ayla ismini veriyor ve 15 ay boyunca bakıyor. Türkiye’ye dönmesi gereken Süleyman Astsubay Ayla’yı Türkiye’ye getiremiyor ve ardında bırakıyor. 60 yıl sonra ise Süleyman Dilbirliği ve Ayla buluşuyor.

AYLA FİLMİ GİŞE HASILATI HANGİ ÖDÜLLERİ ALDI?

Ayla filmi gişe hasılatı ile rekor kırdı. 46 haftada toplam 5.589.872 seyirci ile 66.055.255,76 TL hasılat rakamına erişildi. Ayla filmi Cape Town Uluslararası Film Festivali, Asya Dünya Film Festivali, Altın Turizm Ödülleri, Richmond Uluslararası Film Festivali’nden ödüllerle döndü, ayrıca Palm Springs Uluslararası Film Festivali’nde en iyi yabancı film adayı oldu.

ekşi elmalar filminin yayla sahneleri nerede çekildi ne zaman