Babamın Ceketi filmi televizyon izleyicisi ile buluşacak. Aile, Komedi türleri ile çekilen filmin detaylarını merak eden izleyiciler, Babamın Ceketi filmi oyuncuları kim? Babamın Ceketi filmi konusu ne? Babamın Ceketi filmi nerede çekildi? Babamın Ceketi hangi gün, hangi kanalda oynuyor, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Babamın Ceketi filmine dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

BABAMIN CEKETİ FİLMİ OYUNCULARI KİM?

Babamın Ceketi filmi oyuncu kadrosunda şu isimler var;

Filmin yönetmeni ve senaristi de Müfit Can Saçıntı. 2018 yılında yapılan film aynı yıl 5 Ekim’de vizyona girmişti.

görümce filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi

BABAMIN CEKETİ FİLMİ KONUSU NE?

Babamın Ceketi filmi konusu; Ferhat, babası tarafından büyük bir emek verilerek okutulmuş ancak eğitimi bittiği halde iş bulamamıştır. Sevgilisi Aslıhan’ın babası ise sağlık sorunlarından dolayı kızının bir an önce evlenmesini ister ve Ferhat ailesi ile birlikte kızı istemeye gider. Aslıhan’ın babası Ferhat’ın önce iş bulmasını ister. İş arayan Ferhat tehlikeli maceralara atılır.

BABAMIN CEKETİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Babamın Ceketi filmi İstanbul’un farklı ilçe ve semtleri ile Ağva ve Dalyan’da çekildi. Babamın Ceketi filmi çekim yerleri arasında İstanbul’a bağlı Ağva ve Muğla’ya bağlı Dalyan var.

BABAMIN CEKETİ HANGİ KANALDA, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Babamın Ceketi filmi Kanal D kanalında, 27 Şubat 2020 Perşembe günü oynuyor. Babamın Ceketi filmi saat 20.00’de başlıyor.

bizim için şampiyon filmi nerede çekildi kaç yılında