Son dönemin en çok konuşulan dizilerinden biri olan Babil dizisi, her geçen hafta izleyici sayısını artırıyor. Dizide küçük bir çocuğun hastalığı nedeniyle acil ameliyat olması nedeniyle babasının harekete geçmesini ve beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalması anlatılıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı dizinin kadrosunda Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver ve Birce Akalay gibi yer alıyor. Diziyle ilgili en çok merak edilenlerden biri ise küçük Deniz'in hastalığı ve Deniz'in gerçek ismi oldu. Ayrıntılar haberimizde...

BABİL DENİZ HASTALIĞI NE

Babil dizisinde Halit Ergenç'in oynadığı İrfan Tuna Saygun karakterinin oğlu olan Deniz'in beyninde tümör bulunuyor. Bu tümör nedeniyle yaşamasına mucize gözüyle bakılan Deniz'in acilen ameliyat olması gerekiyor. Deniz'in babası İrfan Tuna, oğlunun tedavi edilmesi için ameliyat parası arıyor ve çocukluk arkadaşı Egemen Kıvılcım ile mücadeleye başlıyor.

BABİL DENİZ GERÇEK İSMİ NE

Babil dizisinde Deniz karakterini canlandıran kişi ise Beren Kasımoğulları... 2011 yılında doğan ve 9 yaşında olan Beren, gösterdiği oyunculuk performansıyla birlikte son dönemin en beğenilen çocuk oyuncularından biri haline geldi. Beren, oyunculuğunun yanı sıra eğitim hayatına da devam ediyor.

serdar ortaç