Babil dizisi yeni bölümü olan 3. Bölümü ile ekranlarda olacak. Kısa zamanda popüler olan dizinin son bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Babil dizisi yeni bölüm fragmanı olan Babil 3. Bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Her bölümü ile heyecanın çıtasını biraz daha yükselten televizyon yapımının yayın gününe ve fragmanına dair ayrıntıları merak eden dizi severler, Babil dizisi hangi gün oynayacak? Babil dizisi yeni bölüm ne zaman başlayacak? Babil dizisi hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Sorularına cevap arıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile göze çarpan Babil dizisinin oyuncuları arasında Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta, Veda Yurtsever ve Beren Kasımoğulları var. Babil dizisine dair merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

BABİL DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNAYACAK?

Babil dizisi yeni bölüm 31 Ocak 2020 Cuma günü oynayacak. Babil dizisi 3. Bölümü ile ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde İrfan ile Egemen’in atıldığı yeni maceralara daha yakından bakacağız. İrfan bu maceraların birinde ise büyük aşkı İlay ile karşılaşacak.

BABİL DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Babil dizisi Star TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Dizinin 2. Bölümünden özet görüntülerin ardından yeni bölümü izleyicinin beğenisine sunulacak. Babil dizisinin son bölümünde Ayşe’yi daha yakından tanıyacağız. İrfan’ın gizemini çözmek için uğraşan Ayşe’nin Hakan’ın kıskacına alındığını göreceğiz.