Babil dizisi yeni bölümü olan 7. Bölümü ile ekranlarda olacak. Dikkat çeken oyuncu kadrosu ve hikayesi ile kısa zamanda önemli izlenme rakamlarına erişen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Babil dizisi, yayın günü ve detayları ile de merak ediliyor. Babil dizisi ne zaman? Babil dizisi hangi gün oynuyor? Babil dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Oyuncu kadrosunda Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta’nın yer aldığı popüler yapıma dair detaylar ortaya çıktı.

BABİL DİZİSİ HANGİ GÜN OYNUYOR? BABİL DİZİSİ NE ZAMAN?

Babil dizisi yeni bölüm 28 Şubat 2020 Cuma günü oynuyor. Babil’in 7. Bölümü dizi severler ile buluşacak. Dizinin son bölümünde en yakın arkadaşı tarafından sırtından vurulan İrfan, Egemen’le yüzleşecek. Deniz’in ameliyatı için zaman daha da daralacak ve Süleyman verdiği borcu geri almanın peşinde olacak. İlay ise borçların ödenmesi için İrfan ve Egemen’i bir araya getirmeye çalışacak.

BABİL DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Babil dizisi Star TV kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Babil dizisinin yeni bölümünde Kudret, Hakan’ın Ayşe’ye olan duyguları konusunda ciddi olduğunu fark edecek ve Ayşe’yi daha yakından tanımak isteyecek. Yeni bölümde İrfan’ın Egemen’in yaptığı hainliği affedip affetmeyeceği belli olacak.