Sezonun yeni dizisi Babil 2. Bölümü ile ekranlara gelecek. Babil dizisi yeni bölüm fragmanı olan 2. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünün yayın gününü öğrenmek isteyen dizi severler, Babil dizisi ne zaman başlayacak? Babil dizisi hangi gün oynayacak? Babil dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Babil dizisi 2. Bölüm yayın günü ne zaman olacak? Sorularına yanıt aramaya başladı. Oyuncuları arasında Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta, Veda Yurtsever ve Beren Kasımoğulları’nın yer aldığı dizinin merak edilenleri haberimizde cevap buluyor.

BABİL DİZİSİ HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Babil dizisi yeni bölüm 24 Ocak 2020 Cuma günü, Star TV kanalında yayınlanacak. Dizinin 1. Bölüm tekrarı ise 23 Ocak Perşembe akşamı seyirci ile buluşacak. Babil dizisi 2. Bölümü ile Cuma günü ekranlarda olacak.

BABİL DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Babil dizisi 2. Bölüm yarın akşam (24 Ocak), saat 20.00’de başlayacak. Bir ekonomi profesörünün hikayesinin anlatıldığı dizi, hikayesi ve oyuncu kadrosu ile konuşulmaya devam ediyor.

BABİL DİZİSİ 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Babil dizisi 2. bölüm fragmanı farklı versiyonları ile geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve önemli izlenme sayılarına erişti. Yılın iddialı yapımlarından olan Babil dizisinin yeni bölümünün de önemli reyting rakamlarına erişmesi bekleniyor.