Babil dizisi yeni bölüm fragmanı olan Babil 3. Bölüm fragmanı yayınlandı. Babil dizisi yeni bölüm yayın günü ve fragman ayrıntılarını merak eden izleyiciler, Babil hangi gün oynayacak? Babil dizisi ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? Babil dizisi son bölüm fragmanı yayında mı? Sorularına yanıt arıyor. Başrollerinde Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta olan, oyuncu kadrosunda ayrıca Veda Yurtsever ve Beren Kasımoğulları’nın olduğu Babil dizisi yayın notları haberimizde yer alıyor.

BABİL HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA OYNAYACAK?

Babil dizisi yeni bölüm 31 Ocak 2020 Cuma günü, Star TV kanalında oynayacak. Babil dizisinin tekrar bölümü olan 2. Bölümü ise 30 Ocak akşamı izleyici ile buluşacak. Ekranların yeni dizisi Babil’in üçüncü bölümünde heyecan devam edecek. Yeni bölümde Deniz için zaman azalacak. İrfan ve Egemen ise ponzi sistemine para çekmek için yeni maceralara atılacak.

BABİL YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Babil dizisi yeni bölüm yarın akşam (31 Ocak), saat 20.00’de başlayacak. Dizinin tekrar bölümü ise bu akşam (30 Ocak), saat 20.00’de dizi severler ile buluşacak. Yeni bölümde İrfan’ın karşısına büyük aşkı İlay çıkacak. Eda ise evliliklerinin üstünde kara bulutların dolaştığını fark edecek.

BABİL YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Babil dizisi yeni bölüm fragmanı kanalın ve dizinin sosyal medya sayfalarından yayınlandı. Yüz binlerce kez izlenen tanıtım videoları en çok konuşulan başlıklar altında yer aldı. Babil’in yeni bölümünde Ayşe, İrfan’ın gizemini çözmeye çalışacak. Hakan ise Ayşe’yi kıskacına alacak. İlay’ın hırsı ile Eda’nın şüphesi ise işleri daha da karışık bir duruma getirecek.