Ekranların yeni dizisi Babil yeni bölüm fragmanı olan Babil 4. Bölüm fragmanı yayınlanmış ve çok konuşulmuştu. Babil dizisi son bölüm fragmanı ve tanıtımını izleyen dizi severler, dizinin yayın günü ve detaylarını merak etmeye başladı. Babil dizisi hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Babil dizisi ne zaman, saat kaçta oynuyor? Sorularının yanıtı bulundu. Oyuncu kadrosunda Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta, Veda Yurtsever ve Beren Kasımoğulları’nın yer aldığı Babil dizisinin yayın ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

BABİL HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Babil dizisi yeni bölüm 7 Şubat 2020 Cuma günü, Star TV kanalında oynuyor. Babil 4. Bölümü ile ekranlara geliyor. Dizinin yeni bölümünde İrfan, oğlunu kurtarmak için her şeyi göze alacak ancak başına yeni dertler açılacak.

BABİL DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Babil dizisi son bölüm bu akşam (7 Şubat), saat 20.00’de başlıyor. Babil’in yeni bölümünde Eda, İrfan’ı kaybetme korkusu ile büyük bir hata yapacak ve Egemen ona elini uzatacak. Ayşe ise Hakan’a bildirdiği haddin bedelini ödemek zorunda kalacak.

BABİL YENİ BÖLÜM FRAGMANI (4. BÖLÜM) YAYINLANDI MI?

Babil dizisi yeni bölüm fragmanı olan 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Ayşe, İrfan’la bir kez daha karşı karşıya gelecek. İrfan ise İlay’ı Babil’den uzaklaştırmaya çalışacak. Kudret ise olaya dahil olacak.