Babil dizisi 5. Bölümü ile ekranlara gelecek. Sezonun iddialı yapımlarından olan Babil dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Babil dizisinin yayın günü ve detaylarını merak eden izleyiciler, Babil dizisi ne zaman, Babil dizisi hangi gün, Babil dizisi hangi kanalda oynuyor? Soruları ile Babil dizisi saat kaçta başlıyor? Sorusunun cevabını aramaya başladı. Oyuncuları arasında Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta, Veda Yurtsever ve Beren Kasımoğulları olan dizinin merak edilen yayın günü notları haberimizde cevap buluyor.

BABİL DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Babil dizisi yeni bölüm 14 Şubat 2020 Cuma günü yayınlanacak. Babil dizisi 5. Bölümü dizi severler ile buluşacak. Babil’in yeni bölümünde İrfan, oğlu için girdiği savaşta her cephede köşeye sıkışacak. Kendisi için asla yapmayacağı bir şeyi Deniz için yapan İrfan, gururundan vazgeçecek ve Süleyman’ın kapısına gidecek.

BABİL DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Babil dizisi Star TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Dizinin son bölümünde Eda, Süleyman’la ilgili gerçekleri öğrenmesinin ardından İlay’ın karşısına çıkacak. İrfan ise tehlikeli bir kurtuluş planı hazırlayacak. Babil’in yeni bölümü heyecanla bekleniyor.