Kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan Babil dizisi, en çok takip edilen yapımlardan biri haline geldi. Uluç Bayraktar'ın yönettiği ve kadrosunda Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu'nun bulunduğu dizinin yeni bölümü saatler sonra yayınlanacak. Babil dizisini takip etmek isteyen hayranları, dizinin yeni bölümünün ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Babil dizisiyle ilgili detaylar, haberimizde...

BABİL DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA

Babil dizisinin yeni bölümü, bu akşam (24 Ocak 2020 Cuma) saat 20.00'de başlayacak. Diziden önce saat 18.45'te Star Haber başlayacak, Star Haber bittikten sonra dizinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Babil dizisinin ardından ekranlara Dağ 2 filmi gelecek.

BABİL DİZİSİ HANGİ KANALDA

Babil dizisi, Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Saat 20.00'de başlayacak olan dizi 260 dakika sürüyor ve 00.20'de sona eriyor. İlk olarak 17 Ocak'ta yayınlanan Babil dizisinin bu hafta 2. bölümü yayınlanacak. Dizinin senaryosunu ise Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel yazıyor.

BABİL DİZİSİ 2. BÖLÜM ÖZETİ

Ailesini korumak için tehlikeli bir hamle yapmak zorunda kalıyor ve bir kere daha Süleyman’la karşı karşıya geliyor. Ayşe, hiç beklenmedik bir anda İrfan’ın karşısına çıkınca önemli bir karar vermek zorunda kalıyor. Süleyman, bir yandan İrfan’la uğraşırken Kudret’le İlay yüzünden yaşanacak savaşın ilk kurşunu atılıyor. Deniz’in zamanı azalırken İrfan Egemen’le, dokunduğu herkesin hayatını değiştirecek tehlikeli oyuna başlıyor.