Badem Şekeri 3 filminin çekildiği yer ve köy ile oyuncu kadrosu ve oynadığı kanal merak ediliyor. Badem Şekeri 3 filmi nerede çekildi / çekilmiştir. Badem Şekeri 3 filmi oyuncuları kim? Badem Şekeri 3 filmi hangi kanalda oynuyor? Sorularının yanıtı ortaya çıktı. ANS Prodüksiyon tarafından çekilen ve Alper Saldıran ile Burcu Özberk’in başrolde olduğu Badem Şekeri 3 filmi devam filmi olarak ekranlara geliyor. Badem Şekeri 3 filminin nerede çekildiği, oyuncularının kim olduğu ve hangi kanalda saat kaçta oynadığı haberimizde cevap buluyor.

BADEM ŞEKERİ 3 FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ ÇEKİLMİŞTİR?

İzleyenleri hem eğlendiren hem de yer yer duygulandıran Badem Şekeri 3 filmi Türkiye’nin doğa cennetlerinden olan Çanakkale şehrinde çekildi / çekilmiştir. Badem Şekeri 3 filmi için Çanakkale ilinin birçok farklı noktasında çekim setleri kuruldu.

sabahlar olmasın filmi nerede çekildi kaç yılında

BADEM ŞEKERİ 3 FİLMİ OYUNCULARI KİM?

Badem Şekeri 3 filmi başrol oyuncuları Alper Saldıran ve Burcu Özberk’tir. Badem Şekeri 3 filminin oyuncu kadrosunda ayrıca Mehmet Atay, Burcu Altın, Begüm Öner ve Ahmet Kayakesen adlı oyuncular da rol alıyor.

BADEM ŞEKERİ 3 FİLMİ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Badem Şekeri 3 filmi Fox TV kanalında oynuyor. İzleyicilerle televizyon ekranlarında buluşan film saat 00.30’da başlıyor.

yeni hayat filmi nerede çekildi kaç yılında