TV8 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Doya Doya Moda programında 7 büyük beden kadın yarışmacı yer alıyor. 4 jüri üyesinin yer aldığı programda, verilen puanlarla haftanın birinciliğini kazanan isim altın kolyenin sahibi oluyor. En az puana sahip olan yarışmacı ise programa veda ediyor. Yarışmanın ikinci sezonuna dahil olan ve magazin basının yakından tanıdığı bir isim olan Bahar Candan’ın hayatı merak ediliyor. Doya Doya Moda Bahar Candan kaç yaşında, boy kilo nedir, kaç beden? Bahar Candan kaç kilo? Bahar Candan ablası ve babası kimdir? Sorularının yanıtları aranıyor.

Geçtiğimiz yıllarda bir TV kanalında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışması ile adını duyuran Bahar Candan, sesi, tarzı ve kendisine has kişiliği ile sık sık magazin sayfalarına konuk olmuştu. Elitizm adını verdiği sosyal medya hesabından iddialı paylaşımlar yapan Bahar Candan, sayfasının sadece elitlere yönelik olduğunu söyleyerek sosyal medyanın diline düşmüştü. Bahar Candan’ın yaşamına dair merak edilen detaylar ortaya çıktı.

Bahar Candan aslen nereli boyu kaç

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KAÇ YAŞINDA?

Doya Doya Moda programının ikinci sezonunda yarışan Bahar Candan 22 yaşındadır. 17 Şubat 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Bahar Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim görmeye devam ediyor. Avukat olmak isteyen Bahar Candan, bir yarışma programında ünlendi ve daha sonra Dondurma Gibisin ve Dom Perignon adını verdiği şarkılarına çektiği kliplerle uzun süre konuşuldu. TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programının ikinci sezonuna katılan Bahar Candan, diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglarla gündem olmayı sürdürüyor.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN BOY KİLO NEDİR?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Bahar Candan’ın boy 1.70 cm, kilo ise 57’dir. Geçtiğimiz aylarda 47 kilo olduğunu açıklayan Bahar Candan, yarışmaya katılabilmek için 10 kilo aldığını kaydetti.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KAÇ BEDEN?

Doya Doya Moda programında yarışmaya devam eden Bahar Candan 42 bedendir. 36 bedenden 42 bedene çıkan Bahar Candan, aldığı kilolarla gündem oldu.

gülşah saraçoğlu evli mi çocuğu var mı sevgilisi kim

BAHAR CANDAN KAÇ KİLO?

Bahar Candan 57 kilodur. Kova burcu olan Bahar Candan, 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı programa katılabilmek için 10 kilo aldı.

BAHAR CANDAN ABLASI VE BABASI KİMDİR?

Bahar Candan’ın ablası Avukat Nihal Candan, babası ise eğitimci Doçent Doktor Hakan Candan’dır. Bahar Candan, babası Hakan Candan’ın muhafazakar biri olduğunu açıklamıştı.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl