TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programına katılan Bahar Candan, günün en çok konuşulan isimleri arasına girdi. Bahar Candan’ın yaşamına dair detayları öğrenmek isteyen izleyiciler, Bahar Candan kimdir? Bahar Candan kaç kilo? Bahar Candan boyu kaç? Bahar Candan nereli? Doya Doya Moda Bahar Candan kaç yaşında? Bahar Candan’ın babası kim? Sorularının yanıtını arıyor. Doya Doya Moda yarışma programına katılmak için 42 bedene çıkan ve göbek yapan Bahar Candan, ne kadar çok kilo aldığını göstermek için de göbeğinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşıyor. Elitizm adlı sosyal medya hesabında iddialı paylaşımlar yapan Bahar Candan, sayfasının sadece elitlere yönelik olduğunu sık sık dile getiriyor. İşte Benim Stilim yarışması ile adını duyuran ve Doya Doya Moda programında yarışmaya başlayan Bahar Candan’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu ile memleketi, kilosu, boyu, yaşı ve babası hakkında merak edilen sorular haberimizde yanıt buluyor.

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Adını İşte Benim Stilim programı ile duyuran Bahar Candan 17 Şubat 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim gören ve avukat olmak isteyen Bahar Candan, sesi, tarzı ve kendine has kişiliği ile magazin basınının yakından tanıdığı bir isim oldu. Ablası Nihal Candan’ın ardından stil yarışmasına katılan ve kısa sürede tanınan Bahar Candan, yaptığı açıklamalarla da gündemden düşmüyor. Doya Doya Moda yarışmasına katılan Bahar Candan, iddiasını bu yarışmada da devam ettiriyor.

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir, kaç kilo, boyu kaç, nereli, kaç yaşında?

Bahar Candan

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan 22 yaşındadır.

BAHAR CANDAN NERELİ?

Doya Doya Moda programına katılan Bahar Candan aslen Mersinlidir. İstanbul’da doğup büyüyen Bahar Candan, İstanbul’da yaşamını sürdürüyor.

Bahar Candan

BAHAR CANDAN KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda programına katılan Bahar Candan 47 kilodur. Program için çok fazla kilo aldığını söyleyen Bahar Candan’ın şimdilerde 60 kilo olduğu iddia ediliyor.

Doya Doya Moda Sabiha kimdir, nereli, kaç yaşında?

BAHAR CANDAN BOYU KAÇ?

Bahar Candan’ın boyu 170 cm’dir. Kova burcu olan Bahar Candan, Dondurma Gibisin adlı şarkısına çektiği klip ile de çok konuşulmuştu. Daha sonra Dom Pérignon adlı parçasına da klip çeken Bahar Candan, bu kliple sosyal medyanın diline düşmüştü.

Bahar Candan

BAHAR CANDAN’IN BABASI KİM?

Bahar Candan’ın babası Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan’dır. Hakan Candan Mersinlidir. Babasını çok sevdiğini sık sık dile getiren Bahar Candan, babasının eğitimci olduğunu, aynı zamanda dinini de yaşayan muhafazakar bir insan olduğunu söylüyor.

Doya Doya Moda Gülşah kaç yaşında, kaç kilo, eski kilolu hali nasıl, burcu ne, boyu kaç?

Bahar Candan