Televizyon ekranlarında yayınlanan Bal Kaymak filminin çekim detayları merak ediliyor. Bal Kaymak filmi nerede çekildi, hangi ilde çekildi? Bal Kaymak filmi oyuncuları kim? Bal Kaymak filmi konusu ne, hangi kanalda oynuyor? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. Onur Tan’ın yazıp yönettiği filmin başrollerinde Tarık Ünlüoğlu, Beren Gökyıldız ve Sabina Toziya rol alıyor. 2018 yılında çekilen ve 18 Mayıs 2018 tarihinde vizyona giren film 1 saat 32 dakika sürüyor. Aile filmi olan Bal Kaymak filminde Balkanlar’ın harika atmosferi izleyici ile buluşuyor. Bal Kaymak filmi nerede çekilmiştir, hikayesi ne, oyuncu kadrosu kimler var, köpeği seslendiren kim ve Bal Kaymak hangi köyde çekildi sorularının yanıtları haberimizde yer buluyor.

7. koğuştaki mucize nerede çekildi

BAL KAYMAK FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

TV ekranlarında yayınlanan Bal Kaymak filmi Makedonya’da çekildi. Filmin çekimleri, Balkanlar’ın önemli tatil bölgelerinden biri olan Ohri’de yapıldı. Ohri, Kuzey Makedonya şehirleri arasındadır. Ohri Gölü’nün kenarında bulunan Ohri şehri Arnavutluk sınırına yakındır.

BAL KAYMAK FİLMİ KONUSU NE?

Bal Kaymak filminde, minik Bade’nin dünyanın en iyi balını üreten aksi dedesi ile dünyanın en iyi kaymağını yapan küskün ninesi arasında kalışının umut dolu hikayesi ekrana geliyor. Annesi ve babası ölen Bade teyzesi Sezen’le birlikte yaşıyor. Sezen, Bade’yi babası Adem’e teslim edip yurt dışına gidiyor. Bunun üzerine ayrı evlerde yaşayan bal üreticisi Adem ile kaymak üreticisi Havva arasındaki gerginlik ve rekabet tırmanmaya başlıyor.

çetin ceviz nerede çekildi

BAL KAYMAK FİLMİ OYUNCULARI KİM?

  • Tarık Ünlüoğlu (Adem)
  • Beren Gökyıldız (Bade)
  • Sabina Toziya (Havva)
  • Filiz Ahmet
  • Kenan Çoban

BAL KAYMAK FİLMİ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Bal Kaymak filmi ATV kanalında oynuyor. Film 14 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’de ATV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

görümce filmi nerede çekildi kaç yılında