Televizyon ekranlarında Pazar günleri izleyici ile buluşan Balçiçek’le Sohbete Geldik programı, yeni konu ve konuklarla devam ediyor. Balçiçek’le Sohbete Geldik nerede çekiliyor, Balçiçek’le Sohbete Geldik hangi kanalda oynuyor saat kaçta başlıyor, Balçiçek İlter aslen nereli ve kimdir? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Ekranların sevilen yüzlerinden olan Balçiçek İlter, her hafta seyirci ile buluşan programında ünlü konukları ağırlamayı sürdürüyor.

Balçiçek’le Sohbete Geldik programında sohbet eşliğinde röportajlar yapılıyor ve ünlü isimlerin yaşamlarına dair bilinmeyenler ortaya çıkıyor. Her hafta konuklarını masasında misafir eden deneyimli gazeteci ve televizyoncu Balçiçek İlter, evleri sohbet ile renklendirmeye devam ediyor. Programın geçtiğimiz aylarda yayınlanan bölümleri The Ritz Carlton İstanbul’un muhteşem atmosferi eşliğinde ekranlara taşınmıştı.

Ünlü sanatçı ve şarkıcılar, kendi alanlarınla uzman isimler, gündemdeki son trendler, güzelliğe ve modaya dair önemli ipuçları, sağlıktan spora, hayata dair her şey Balçiçek’le Sohbete Geldik programında yer alıyor. Her hafta farklı ilgili alanı ve farklı sektörlerden seçkin konuklar programa dahil oluyor. En merak edilen detaylar seyirci ile paylaşılıyor.

saba tümer aslen nereli, evli mi, boyu kaç

Balçiçek’le Sohbete Geldik nerede çekiliyor?

Balçiçek’le Sohbete Geldik programı İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde bulunan Swissotel The Bosphorus’da çekiliyor. Daha önce The Ritz Carlton’da çekilen programa, Swissotel’in bahçesinde devam ediliyor.

Balçiçek’le Sohbete Geldik hangi kanalda başlıyor?

Balçiçek’le Sohbete Geldik programı Kanal D kanalında başlıyor. Her hafta Pazar günü saat 13.00’de yeni konukların ağırlandığı program ekranlara geliyor.

Balçiçek İlter aslen nereli kimdir?

Sunucu ve gazeteci Balçiçek İlter aslen Bursalıdır. 16 Haziran 1973 tarihinde Bursa’da dünyaya gelen İlter, 2000’den bu yana ekranlarda yer alıyor. 2011 yılında Ali Pamir’den boşanan, isimleri Kuzey ve Lal olan 2 çocuğu bulunan İlter, Fransızca ve İngilizce biliyor. Notre Dame De Sion Kız Lisesi’nden mezun olan, daha sonra ODTÜ psikoloji bölümünü bitiren İlter, gazetecilik kariyerine yirmili yaşlarına gelmeden başladı. Aktüel Dergisi’nde muhabirlik ve editörlük yapan, daha sonra farklı yerlerde haber müdürlüğü, Ankara temsilciliği gibi görevlerde bulunan İlter, Aktüel Dergisi’nde başladığı söyleşilerine Sabah Gazetesi’nde devam etti.

Daha sonra Sabah Grubu’nun Dergi Grup Koordinatörlüğü görevini üstlenen Balçiçek İlter 2002 yılında Sabah Gazetesi’nin ilk kadın Yazı İşleri Müdürü oldu. 2007 yılında Habertürk’e geçen, söyleşi programlarına imza atan ve önemli konukları ağırlayan İlter, Kanal D ekranlarında program yapmaya devam ediyor.

pınar altuğ aslen nereli kimin kızı boyu kaç burcu ne eşi kaç yaşında