Fox TV ekranlarında başlayan Baraj dizisi 2. Bölümü ile ekranlarda olacak. Her hafta Salı günü saat 20.00’de izleyici ile buluşacak olan Baraj dizisi yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Baraj 2. Bölüm fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Üç farklı insanın kendi yalanları ile duyguları arasında sıkışıp kaldıkları büyük bir aşkın anlatılacağı Baraj dizisi oyuncu kadrosunda Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk ve İman Casablanca var. Yapımcısı Fatih Aksoy ve Yağmur Ünal olan Baraj dizisinin Yönetmeni ve senaristi ise Hasan Tolga Pulat’tır.

BARAJ DİZİSİ 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Baraj dizisi 2. Bölüm fragmanı yayına girdi. Bir baraj inşaatında çalışan sert, disiplinli ve yalnız ustabaşı olan Nazım’ın hikayesi ile başlayan diziye yepyeni karakterler eklenecek. İçine kapanık biri olan Nazım ile Nehir’in hikayesinin anlatılacağı Baraj dizisi yeni bölümü 24 Mart Salı günü yayınlanacak.

BARAJ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Baraj dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dram türü ile ekranlara gelen dizi Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başladı. Henüz yeni bir dizi olan Baraj dizisi kısa sürede çok konuşulan bir televizyon yapımına dönüştü.