Survivor heyecanı TV8 ekranlarında devam ediyor. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden olan Barış Murat Yağcı’nın boyu, yaşı ve doğum günü ile kilosunun kaç olduğu merak ediliyor. Ayrıca Survivor Barış Murat Yağcı ailesi, sevgilisi kim? Survivor Barış Murat Yağcı hangi dizide, dizilerde oynadı? Filmleri var mı? Survivor Barış Murat Yağcı’nın sevgilileri kimler? Soruları yanıt buldu. Gönüllüler Takımı’na geçmesinin ardından performansında önemli bir gelişme gözlenen ve takımına önemli katkılarda bulunan Barış Murat Yağcı’nın hayatına ve fiziksel özelliklerine dair detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI BOYU, YAŞI, KİLOSU KAÇ?

Survivor 2020’de yarışan Barış Murat Yağcı’nın boyu 1.92 cm, yaşı 29 ve kilosu ise yarışmaya başladığı haftalarda 88 idi. Ancak kilosunda önemli bir düşüş olduğu biliniyor.

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI’NIN DOĞUM GÜNÜ, DOĞUM TARİHİ NE?

Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan Barış Murat Yağcı’nın doğum günü 21 Ocak, doğum tarihi ise 1991 yılıdır.

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI AİLESİ, SEVGİLİSİ KİM?

Survivor Barış Murat Yağcı’nın ailesi ve kardeşi hakkında detaylı bilgi bulunmuyor ancak üvey babasının kendisini spora teşvik ettiği yönünde bilgiler var. Survivor Barış’ın yıllar içinde bir çok sevgilisi olduğu, bu isimler arasında İrem Derici ve Alman model Brenda Patea olduğu iddia ediliyor.

Binlerce kişinin beklediği, para, gıda ve elektrik yardımı başvuruları başladı, başvuru şartları için tıklayın.

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI HANGİ DİZİDE, DİZİLERDE OYNADI?

Survivor’da yarışan Barış Murat Yağcı Kocamın ailesi dizisinde oyunculuk kariyerine başladı. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini, Şevkat Yerimdar dizisinde ise Bora karakterini canlandırdı.