Kanal 7’de yayınlanmaya başlayan Hint yapımı Baş Tacım dizisinde heyecan sürüyor. Baş Tacım 9. Bölüm fragmanı özeti izle 1 Temmuz Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Orijinal adı Pavitra Rishta olan Hint dizisinin başrollerini Ankita Lokhande ve Sushant Singh Rajput paylaşıyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran dizi Kanal 7’de kısa sürede büyük ilgi gördü. Yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşkın öyküsünün yer aldığı dizinin 9. Bölümünde heyecan daha da artacak.

Baş Tacım yeni bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Manav, Archana’nın ailesinin kendisini gerçekten sevdiğini anladı ve onlara doğruları söylemekten vazgeçti. Nişan gününde ise Archana ile Manav çok mutluydu ve heyecanları gözlerinden okunuyordu.

halil ibrahim ceyhan aslen nereli kaç yaşında oynadığı diziler

Baş Tacım 9. Bölüm fragmanı özeti izle

Baş Tacım Hint dizisi 9. Bölüm fragmanı özeti izle yayına girdi. Dizinin bir önceki bölümünde Solu, kızı için en uygun damadı bulduğu için çok mutlu oldu. Savitra ise yalanlarının ortaya çıkmasından korkmaya devam etti ve oğlunun Archana ile hemen evlenmesi için sabırsızlanmayı sürdürdü.

Baş Tacım yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Baş Tacım dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizide Archana’nın babası düğün ihtiyaçları için Manav’ın evine gitti ve evlerinin fakir bir mahallede olduğunu görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Manav’ın amcası ise Savitra’nın yaptıklarını öğrendi ve çok öfkelendi. Daha sonra ise Manav’a gerçekleri anlatmasını söyledi.

Baş Tacım 1 Temmuz özeti fragmanı izle

Baş Tacım dizisi 1 Temmuz Perşembe özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Manav’ın ne yapacağı, ne anlatacağı sorusu yanıt bulacak. Manav, aslında fakir olduğunu söylediğinde Archana ve ailesinin ne cevap vereceği ekranlara gelecek.

sıla türkoğlu (seher kırımlı) aslen nereli boyu kaç dizileri