TV ekranlarında izleyicileri kahkahaya boğan Bayi Toplantısı filminin çekim ve yayın detayları araştırılmaya devam ediyor. Daha önce Küçük Esnaf ve Yol Arkadaşım film serisinin senaryosunu yazan İbrahim Büyükak tarafından hikayesi hazırlanan filmde, küçük esnafların büyük hikayesi ekrana yansıyor. Bayi Toplantısı filmi nerede çekildi, Bayi Toplantısı filmi hangi otelde çekildi, Bayi Toplantısı filmi oyuncuları kim, Bayi Toplantısı filmi konusu ne, Bayi Toplantısı filmi hangi kanalda oynuyor? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Bedran Güzel’in yönettiği, BKM Film’in çektiği ve İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Doğu Demirkol ve Büşra Pekin’in başrolleri paylaştığı film komedi türü ile ekranlara geliyor. Bayi Toplantısı filminde, Anadolu’dan İstanbul’a gelen Namık, Adem ve Sadık, hayatlarının sıkıntılı dönemlerini yaşarken yolları bir bayi toplantısında kesişiyor. Beklenmedik olayların ardından kendilerini çılgın bir planın içinde buluyorlar. 3 bayinin içine düştükleri durumdan kurtulmak için birbirlerine güvenmekten ve hızlı hareket etmekten başka şansları kalmıyor. Bayi Toplantısı filminin çekildiği yer, çekim yeri, çekildiği otel, hangi otelde çekilmiştir, oyuncu kadrosu karakterleri, hkayesi, hangi kanalda oynuyor sorularının yanıtları ve filme dair merak edilen ayrıntılar haberimizde betves yer alıyor.

Düğün Dernek 2 Sünnet nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncu kadrosu Düğün Dernek 2 Sünnet nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncu kadrosu

Bayi Toplantısı filmi ne zaman çekildi?

Bayi Toplantısı filmi 2019 yılında çekildi. Film, 21 Şubat 2020 tarihinde vizyona girdi. 115 dakika süren Bayi Toplantısı filmi sinemaseverleri ekran başına kilitleyecek. Popüler film, farklı tarihlerde ve kanallarda sinemaseverler ile buluşmaya devam ediyor.

Bayi Toplantısı filmi nerede çekildi?

Bayi Toplantısı filmi İstanbul ve Konya'da çekildi. Filmin çekimlerinin bir bölümü için İstanbul'un farklı ilçeleri, semtleri ve mekanlarında çekim setleri kurulurken, diğer bölümü ise Konya'da bir otelde çekilmiştir.

Bayi Toplantısı filmi hangi otelde çekildi?

Bayi Toplantısı filmi Yurdaeroğlu Resort otelde çekildi. Bu otelin adı gerçek değildir ve senaryo gereği Yurdaeroğlu Resort olarak filmde yer almaktadır.

Gürbüz Hadi Allah’a Emanet nerede çekildi oyuncu kadrosu karakterleri hangi kanalda oynuyor? Gürbüz Hadi Allah’a Emanet nerede çekildi oyuncu kadrosu karakterleri hangi kanalda oynuyor?

Bayi Toplantısı filmi konusu ne?

Bayi Toplantısı, mecburen katıldıkları bayi toplantısında kendilerini birbirinden eğlenceli maceraların içinde bulan üç beyaz eşya satıcısının hikayesini ekranlara taşıyor. Namık, Adem ve Sadık'ın yolu katıldıkları bayi toplantısında kesişiyor. Hayatlarının zor bir döneminden geçen Namık, Adem ve Sadık, başlarına gelen olaylar sonrasında kendilerini macera dolu bir planın içinde buluyor.

Bayi Toplantısı filmi hangi kanalda oynuyor?

Bayi Toplantısı filmi Star TV kanalında oynuyor. Film 5 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00'de ve 00.30'da Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Sinemalarda 1 milyon 47 bin 136 kişi tarafından izlenen film, 18 milyon 713 bin 968 TL gişe hasılatı betves giriş elde etmiştir.

Maide'nin Altın Günü nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor başrol oyuncuları Maide'nin Altın Günü nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor başrol oyuncuları

Bayi Toplantısı filmi oyuncuları kim?

  • İbrahim Büyükak - Namık
  • Onur Buldu - Sadık
  • Doğu Demirkol - Adem
  • Büşra Pekin - Övgü
  • Safa Sarı - Demircan
  • Deniz Hamzaoğlu
  • Çağla Demir
  • Rıza Akın
  • Hakan Salınmış
  • Sacide Taşaner
  • Zeyno Eracar
  • Müfit Kayacan
  • Tuğçe Karabayır
  • Gamze Karaduman

Oflu Hoca Trakya’da nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncu kadrosu Oflu Hoca Trakya’da nerede çekildi ne zaman çekildi hangi kanalda oynuyor oyuncu kadrosu