Benim Adım Melek dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Benim Adım Melek dizisi 27. Bölümü ile Çarşamba günü ekranlara gelecek. Benim Adım Melek 27. Bölüm fragmanı sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. Başrollerini Nehir Erdoğan ile Kutsi’nin paylaştığı, çekimleri Gaziantep’de devam eden Benim Adım Melek dizisinin son bölüm fragmanı izleyiciye duygusal anlar yaşatacak. Anneliğin tüm zorluklarına rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan dizide Melek’in ailesi ve çocukları ile hayatını yeni baştan kurması anlatılıyor.

BENİM ADIM MELEK 27. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Benim Adım Melek dizisi 27. Bölüm fragmanı yayına girdi. Sevilen dizinin son bölümünde izleyiciler duygusal anlar yaşayacak. Dizinin son bölümü 1 Nisan 2020 Çarşamba günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

BENİM ADIM MELEK YENİ BÖLÜM FRAGMANI DETAYLARI

Benim Adım Melek dizisi yeni bölüm fragmanı dizinin ve yayınlandığı kanalın sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Kısa sürede önemli izlenme rakamlarına erişen ve binlerce yorum alan fragmanda bir çok sorunun yanıtı ortaya çıktı.