Benim Adım Melek dizisi 19. Bölümü ile ekranlarda olacak. Benim Adım Melek yeni bölüm fragmanı olan 19. Bölüm fragmanı yayınlandı ve dizinin hayranları tarafından milyonlarca kez izlendi. Sevilen dizinin yayın gününü ve fragman detaylarını merak eden dizi severler, Benim Adım Melek dizisi hangi kanalda, hangi gün oynuyor? Benim Adım Melek ne zaman, saat kaçta başlıyor? Benim Adım Melek son bölüm fragmanı yayında mı? Sorularına yanıt arıyor. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrolde yer aldığı dizinin yayın detayları haberimizde yer alıyor.

BENİM ADIM MELEK DİZİSİ HANGİ KANALDA, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Benim Adım Melek dizisi TRT 1 kanalında, 5 Şubat 2020 Çarşamba günü oynuyor. Dizinin 19. Bölümü dizi severler ile buluşacak. Dizinin son bölümünde Melek ve Halil, Seyitali ve Cumali’yi karşısında bulacak ve yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çalışacak. Cumali ise haklı çıkmanın verdiği özgüvenle Seyitali’ye ve Halil’e yüklenecek.

yeni başlayan diziler listesi

BENİM ADIM MELEK YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Benim Adım Melek dizisi yeni bölüm bu akşam (5 Şubat), saat 20.00’de başlıyor. Dizinin 19. Bölümünde, Alpay Seyitali’nin karşısına çıkıyor ve dilekçeyi yırtıp, anlaşmayı bozduğunu söylüyor. Mithat’ın ise Seyran’la olan ilişkisi daha da derinleşiyor.

BENİM ADIM MELEK YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Benim Adım Melek dizisi yeni bölüm fragmanı olan Benim Adım Melek 19. Bölüm fragmanı dizinin ve kanalın sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. Önemli izlenme rakamlarına erişen dizi tanıtım fragmanları, büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Dizinin yeni bölümünde, Cumali Karadağ Konağı’na gidiyor ve Seyitali ile konuşuyor. İkili daha sonra birlikte konaktan çıkıp hana gidiyorlar.

şehirden uzakta kıvanç kasabalı eşi kimdir, aslen nereli