Benim Adım Melek dizisi 18. Bölümü dizi severlerin karşısına çıkacak. Benim Adım Melek yeni bölüm fragmanı olan Benim Adım Melek dizisi 18. Bölüm fragmanı dizinin ve yayınlandığı kanalın sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Dizinin yayın günü ve ayrıntılarını öğrenmek isteyen izleyiciler, Benim Adım Melek hangi gün oynuyor? Benim Adım Melek dizisi ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. Başrollerini Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin paylaştığı dizinin merak edilen yayın notları haberimizde cevap buluyor.

BENİM ADIM MELEK HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Benim Adım Melek dizisi son bölüm 29 Ocak 2020 Çarşamba günü, TRT 1 kanalında oynuyor. Büyük bir hayran kitlesi olan dizinin 18. Bölümü ekranlarda olacak. Yeni bölümde, çocukların velayetinden vazgeçmek istemeyen Melek zor bir karar verecek.

BENİM ADIM MELEK NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Benim Adım Melek dizisi yeni bölüm bu akşam (29 Ocak), saat 20.00’de başlıyor. Ekranların sevilen dizisinin son bölümünde Kerem, acısını yüreğinde taşıyacak ve annesinin üzülmemesi için çırpınacak. Defne ise halden anlamaz tavırlarına devam edecek. Halil ve Mirza yüzleşecekleri gerçekle şok olacaklar ve bir şey yapamayacaklar.

BENİM ADIM MELEK 18. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Benim Adım Melek dizisi 18. Bölüm fragmanı yayında. Seyitali Melek’i affedemeyecek ancak torunlarının uğruna anlaşma yapacak. Beklenmedik bir misafir ise Seyitali ile Cumali’yi derinden sarsacak.