Benim Adım Melek dizisinin 28. Bölümü dizi severler ile buluşacak. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrol oynadığı dizinin son bölüm yayın gününü araştıran izleyiciler, Benim Adım Melek ne zaman çıkıyor? Benim Adım Melek hangi gün oynuyor? Benim Adım Melek hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor? Sorularına yanıt arıyor. Benim Adım Melek dizisi 28. Bölüm yayın notları ortaya çıktı.

BENİM ADIM MELEK NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Benim Adım Melek dizisi yeni bölüm 8 Nisan 2020 Çarşamba günü oynuyor. Dizinin 28. Bölümünde 20 yıldır susulanlar konuşulma vakti gelecek. Melek ve Halil’in geçmişle yüzleşmeleri herkesin düzenini değiştirecek. Yeni bölümde ayrıca Ünzile’yi sarsan bir olay meydana gelecek ve olayın ardından Ünzile bir karar alacak. Melek ve çocuklar ise Mithat ile Seyran’ın nişanlanmasını sevinçle karşılayacak.

BENİM ADIM MELEK HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Benim Adım Melek dizisi son bölüm TRT 1 kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde yolları Halfeti’ye düşen Cumali ve Seyitali karşı karşıya gelecek. Halil’in aşk itirafını okuyan Melek gözyaşlarına hakim olamayacak.