TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek’in yeni bölüm fragmanı olan Benim Adım Melek 29. Bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve başrollerini Nehir Erdoğan ile Kutsi’nin paylaştığı dizinin son bölüm yayın gününü merak eden dizi severler, Benim Adım Melek yeni bölüm ne zaman? Dizi bu hafta var mı? Sorularına yanıt aramaya başladı. Benim Adım Melek fragman ve yayın notları haberimizde cevap buluyor.

BENİM ADIM MELEK YENİ BÖLÜM FRAGMANI (29. BÖLÜM) YAYINLANDI MI?

Benim Adım Melek dizisi yeni bölüm fragmanı olan 29. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin son bölüm fragmanı izleyici ile buluşmadı. TRT 1’in ve dizinin sosyal medya sayfalarından fragmana dair bir paylaşım yapılmadı. Dizinin yayınlanan son bölümünde 20 yıldır susulanlar konuşulmaya başlanmış, Melek ve Halil’in geçmişle yüzleşmeleri herkesin düzenini değiştirmişti.

BENİM ADIM MELEK YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, BU HAFTA VAR MI?

Benim Adım Melek dizisi yeni bölüm bu hafta yok. Dizi setlerinde salgın sebebiyle çekimler durduruldu. Her hafta Çarşamba günü izleyici ile buluşan dizinin yerine Hint yapımı bir film TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.