Benimle Söyle programının yeni bölümü, bu akşam televizyon ekranlarında olacak. Fox TV'de yayınlanan program, saat 20.00'de başlayacak. Programın konuk ismi ise Eda Ece olacak. Benimle Söyle programında yer alacak olan Eda Ece'nin kim olduğu, Benimle Söyle programının sunucusu ve programın ne zaman yayınlanacağı da merak ediliyor. Benimle Söyle programıyla ilgili detayları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

BENİMLE SÖYLE EDA ECE KİMDİR?

20 Haziran 1990 tarihinde doğan Eda Ece, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde psikoloji eğitimi aldı. 2011 yılında Pis Yedili dizisiyle oyunculuk hayatına başlayan Eda Ece, Kızım İçin filminde yer alarak tanınırlığını artırdı. Beni Böyle Sev, Kocan Kadar Konuş, İlişki Durumu: Karışık, Kocan Kadar Konuş: Diriliş, Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul gibi yapımlarda yer alan Eda Ece, son dönemin en çok tanınan oyuncularından biri haline geldi.

BENİMLE SÖYLE SUNUCUSU KİM?

Benimle Söyle programının sunuculuğunu Enis Arıkan üstleniyor. Programda, 100 kişilik jüri ekibi bulunuyor ve bu isimler yarışmaya katılan isimlerin performansını değerlendiriyor. Yarışmada ikinci ve üçüncü olan isimler, kendi aralarında yeniden yarışıyor ve birinciyle birlikte finalde karşılaşıyor.

BENİMLE SÖYLE NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

Benimle Söyle programı, ilk olarak 17-18 Ocak tarihlerinde ekranlara gelmişti. Programın yeni bölümü, bugün saat 20.00'de başlayacak. Program, her cumartesi ekranlara geliyor.