Daha önce İçerde dizisinde rol alan ve Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tarık Tamar karakterine hayat veren Beran Soysal, dizinin final bölümünün yaklaşması ile en merak edilen oyuncular arasında yer aldı. Sen Anlat Karadeniz Tarık kimdir? Beran Soysal kimdir? Dizileri ve hayatı ile ilgili aramalar sıkça yapılıyor. Genç oyuncu ile ilgili tüm ayrıntılar ve oyunculuk kariyerine dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

SEN ANLAT KARADENİZ TARIK KİMDİR?

Sen Anlat Karadeniz dizisinde oyuncu Beran Soysal’ın canlandırdığı Tarık Tamar karakteri, Genco Tamar’ın oğlu. Hazan’a aşık olan ve onu elde etmek için her şeyi yapan Tarık, sürekli sorun üreten ve problemli bir karakter olarak dizide yer alıyor. Babası gibi psikopat bir karakterde olan Tarık, babasının intikamı ve Hazanı elde etmek için yeni planlar yapıyor. Sen Anlat Karadeniz dizisi 13 Kasım’da yayınlanacak son bölümü ile final yapacak.

Hadise

OYUNCU BERAN SOYSAL KİMDİR?

1988 İstanbul doğumlu olan Beran Soysal’ın burcu Koç. 1.75 metre boyunda olan Beren Soysal, önemli dizi ve sinema filmlerinde rol alarak kısa sürede tanınan bir oyuncu oldu. 2016 yılında rol aldığı Yolculuk adlı sinema filmi ile Altın Portakal Film Festivali’nde yer alan Beran Soysal, festivalde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü aldı. İçerde dizisinde Gökhan karakterini canlandıran Beran Soysal, ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tarık Tamar karakterini canlandırıyor.

BERAN SOYSAL DİZİLERİ

2006 yılında Eksi 18 dizisinde, 2010 yılında Umut Yolcuları dizisinde, aynı yıl Kavak Yelleri dizisinde rol alan Beran Soysal, 2011 yılında Arka Sokaklar ve Akasya Durağu dizilerinde rol aldı. Daha sonra Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde oynayan, 2012 yılında kısa sürede final yapan Ağır Roman: Yeni Dünya dizisi oyuncu kadrosunda yer alan Beran Soysal, 2016 yılında Vatanım Sensin ve 2017 yılında İçerde dizisinde rol aldı. Beran Soysal son olarak, Sen Anlat Karadeniz dizisinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Öykü Gürman, Sinan Tuzcu, Ali Ersan Duru, Gülper Özdemir ve Erdal Cindoruk ile birlikte rol alıyor.

BERAN SOYSAL FİLMLERİ

2011 yılında Devrimden Sonra filminde Sinan karakterine hayat veren, 2012’de Jin filminde oynayan Beran Soysal, 2015 yılında Yolculuk filminde yer aldı. 2015 yılında Çırak, 2016 yılında Toz filminde rol alan genç oyuncu, 2018 yılında Kronoloji sinema filminde Remzi karakterini canlandırdı.

damla sönmez