Mucize Doktor dizisi, yayınlanmaya başladığı günden itibaren bir fenomen haline geldi. Reyting rakamlarını altüst eden yapım, son dönemin en çok izlenen dizilerinden biri oldu. Dizinin çekimleri sürerken dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00'de ekranlarda olacak. Dizinin başlamasına kısa bir süre kala, dizinin çekimlerinin yapıldığı Berhayat Hastanesi'nin sahibinin kim olduğu merak ediliyor. "Berhayat Hastanesi kimin", "Berhayat Hastanesi sahibi kimdir?" ve "Berhayat Hastanesi gerçekte var mı?" aramalarını yapan kullanıcılar, sorularına yanıt arıyor. Berhayat Hastanesiyle ilgili tüm detaylar, haberimizde...

BERHAYAT HASTANESİ KİMİN - SAHİBİ KİMDİR

Mucize Doktor dizisinin çekimlerinin yapıldığı Berhayat Hastanesi aslında İstanbul Pendik'te bulunan Medical Park Hastanesi... Senaryo gereği değiştirilen Medical Park Hastanesi'nin ismi, dizide Berhayat Hastanesi olarak geçiyor. Medical Park Hastanesi'nin birçok ortağı bulunuyor. Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ise Muharrem Usta. Muharrem Usta, bir dönem Trabzonspor Başkanlığı da yapmıştı.

saba tümer

BERHAYAT HASTANESİ GERÇEKTE VAR MI

Berhayat Hastanesi gerçekte bulunmuyor. Yukarıda bahsettiğimiz gibi, Berhayat Hastanesi olarak İstanbul Pendik'te bulunan Medical Park Hastanesi kullanılıyor.

yeni başlayan tv dizileri türk 2021