Bıçak Sırtı dizisi Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak 87. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Sevilen Hint dizisinin son bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayın gününü, oyuncu kadrosunu ve fragman ayrıntılarını merak eden dizi severler, Bıçak Sırtı 87. Bölüm fragmanı yayında mı? Bıçak Sırtı dizisi özeti ne oldu? Bıçak Sırtı oyuncuları kim? Bıçak Sırtı dizisi yeni bölüm ne zaman, hangi gün yayınlanıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Swaragini adıyla kurgulanan ve Türkçe’ye Bıçak Sırtı adıyla geçen, başrollerinde  Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor ve Namish Taneja’nın yer aldığı yapım hakkında merak edilenlerin cevapları haberimizde yer alıyor.

BIÇAK SIRTI 87. BÖLÜM FRAGMANI, BIÇAK SIRTI 87. BÖLÜM ÖZETİ YAYINDA MI?

Bıçak Sırtı dizisi 87. Bölüm fragmanı ve özeti yayında. Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşılan Bıçak Sırtı dizisi yeni bölüm fragmanı dünden bu yana 100 binden fazla izlendi. İlgiyle takip edilen dizinin yeni bölümü de merakla bekleniyor.

BIÇAK SIRTI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Bıçak Sırtı dizisi yeni bölüm 12 Ocak 2020 Pazar günü, Kanal 7 kanalında, saat 21.30’da yayınlanacak. Sevilen Hint dizisi 87. Bölümü ile ekranlarda olacak.

BIÇAK SIRTI OYUNCULARI KİM?

Bıçak Sırtı oyuncuları arasında Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila, Pratap Hada, Tasheen Shah ve Parineeta Borthakur var. Dizi oyuncu kadrosunda ayrıca Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa ve Amar Sharma da yer alıyor.