Bıçak Sırtı dizisi yeni bölüm fragmanı olan 88. Bölüm fragmanı ve özeti ortaya çıktı. Kanal 7 dizileri arasında yer alan ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Bıçak Sırtı dizisinin yeni bölüm fragmanı ve yayın gününü merak eden izleyiciler, Bıçak Sırtı 13 Ocak fragmanı olan 88. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bıçak Sırtı yeni bölüm hangi gün, hangi kanalda oynuyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Popüler Hint dizisinin yayın ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

BIÇAK SIRTI 88. BÖLÜM FRAGMANI (13 OCAK FRAGMANI) YAYINDA MI?

Bıçak Sırtı dizisi 13 Ocak fragmanı olan 88. Bölüm fragmanı yayında. Orijinal adı Swaragini olan ve ülkemizde Bıçak Sırtı adıyla yayınlanan Hint dizisinin oyuncu kadrosunda Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor ve Namish Taneja yer alıyor. Dizinin son bölüm fragmanı ise kanalın sosyal medya sayfalarından dün paylaşıldı ve yüz binin üzerinde izlenme rakamına erişti.

BIÇAK SIRTI DİZİSİ HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Bıçak Sırtı dizisi 13 Ocak Pazartesi günü, Kanal 7 kanalında yayınlanacak. Dizinin 88. Bölümü ekranlarda olacak. Ravi Raj’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve romantik drama türünde ekranlara gelen Hint dizisinin son bölümü dizi severler ile buluşacak.

BIÇAK SIRTI DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Bıçak Sırtı dizisi bu akşam (13 Ocak 2020), saat 21.30’da başlayacak. Sevilen dizi hafta içi günlerde 21.30, hafta sonu ise 21.00’de yayınlanıyor.