Kemal Sunal'ın sevilen filmlerinden olan Bıçkın filminin çekim ve yayın ayrıntıları merak ediliyor. Bıçkın filmi nerede çekildi, Bıçkın filmi hangi semtte çekildi, Bıçkın filmi kaç yılında çekildi, Bıçkın filmi ne zaman çekildi, Bıçkın filmi oyuncuları Zehra Hanife kim? sorularının yanıtları ortaya çıktı. Yönetmen koltuğunda, filmin aynı zamanda senaryosunu da yazan Orhan Aksoy’un oturduğu, Kemal Sunal klasiklerinden olan Bıçkın filminin oyuncu kadrosunda Kemal Sunal ile birlikte, Nilgün Belgün, Ayten Erman, Nevzat Okçugil ve Hüseyin Kutman rol alıyor. Bıçkın filminde Ali, Zehra ile komşudur ve Zehra'ya deli divane aşıktır. Zehra ise ünlü aktör Kemal Sunal'ı sevmektedir. Kemal Sunal ise başının belası olan Zehra'dan sürekli kaçmaktadır. Ali arkadaşı Osman ile birlikte bir plan yapar. Zehra'ya ulaşmanın tek yolu o çok benzediği Kemal Sunal'ın yerine geçmektir. Kemal Sunal'ı kaçırırlar ve Ali Kemal Sunal'ın yerine geçerek Zehra'ya daha yakın olur. Kemal Sunal Bıçkın filminin çekildiği yer, hangi semtte çekildi, nerede çekilmiştir, kaç yılında çekildi, oyuncu kadrosu karakterleri, konusu ne sorularının yanıtları ve filme dair detaylar haberimizde nisbar yer alıyor.

Şark Bülbülü filmi İstanbul’un neresinde çekilmiştir nerede ne zaman kaç yılında çekildi? Şark Bülbülü filmi İstanbul’un neresinde çekilmiştir nerede ne zaman kaç yılında çekildi?

Bıçkın filmi kaç yılında ne zaman çekildi?

Bıçkın filmi 1988 yılında çekildi. Film 1989 yılının Ocak ayında gösterime girdi. Günümüzde farklı tarihlerde ve farklı kanallarda yayınlanmaya devam ediyor. Yapımcısı Memduh Ün olan filmin müziklerini Bora Ayanoğlu hazırladı. Uğur Film tarafından komedi türünde çekilen film 93 dakika sürüyor.

Bıçkın filmi nerede çekildi?

Bıçkın filmi İstanbul'da çekildi. Filmin çekimleri için İstanbul'un farklı ilçeleri, semtleri ve mekanlarında çekim setleri kuruldu. Bıçkın filminin ilginç özelliklerinden birisi, Kemal Sunal'ın canlandırdığı Ali karakterinin ünlü oyuncu Kemal Sunal'ı taklit ettiği sahnedir.

Şabanoğlu Şaban filmi nerede çekildi ne zaman çekildi oyuncuları kimler Selma Nigar kim? Şabanoğlu Şaban filmi nerede çekildi ne zaman çekildi oyuncuları kimler Selma Nigar kim?

Bıçkın filmi hangi semtte çekildi?

Bıçkın filmi İstanbul'un tarihi semtlerinde çekildi. Filmin çekimleri için birçok farklı semte çekim seti kuruldu. Bıçkın filminde Ali, aynı mahallede oturduğu Zehra’ya aşıktır. Zehra’nın Kemal Sunal’a olan hayranlığını bilen Ali, Zehra’nın aşkını kazanabilmek için Kemal Sunal’a olan benzerliğini kullanır. Zehra’ya kendini Kemal Sunal olarak tanıtan Ali, kısa süre içinde Zehra’yı kendine aşık eder. Tam her şey yoluna girmişken gerçek Kemal Sunal çıkagelir. Yeşilçam sinemasının en eğlenceli yapımlarından biri olan film ilgiyle izlenmeye nisbar giriş devam ediyor.

Orta Direk Şaban filmi nerede çekildi kaç yılında ne zaman çekildi oyuncuları kim hangi kanalda oynuyor? Orta Direk Şaban filmi nerede çekildi kaç yılında ne zaman çekildi oyuncuları kim hangi kanalda oynuyor?

Bıçkın filmi oyuncuları Zehra Hanife kim?

  • Kemal Sunal - Ali
  • Nilgün Belgün - Zehra
  • Necati Bilgiç - Osman
  • Nevzat Okçugil - Hanife
  • Leman Çıdamlı - Osman’ın Babaannesi
  • Hüseyin Kutman - Mağaza Sahibi
  • Mustafa Suphi Baltacı - Dolandırıcı
  • Ahmet Açan - Yolcu
  • Mustafa Suphi - Hırsız
  • Ayten Erman - Zehra’nın Teyzesi

Şabaniye filmi nerede çekildi çiftlik nerede oyuncuları Nazlı kimdir ne zaman kaç yılında çekildi? Şabaniye filmi nerede çekildi çiftlik nerede oyuncuları Nazlı kimdir ne zaman kaç yılında çekildi?