Kanal 7 ekranlarının yeni Hint dizilerinden olan Bir Garip Aşk dizisi yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Bir Garip Aşk 16. Bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Devyani, Anjali’nin ortadan kaybolmasının ardından çok endişelenecek. Arnav ise sorumlunun Khushi olduğunu düşünecek. Diğer taraftan Shyam, Khushi’yi Arnav’a karşı kışkırtacak. Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz Hint dizisi olan Bir Garip Aşk dizisi tüm heyecanı ile sürüyor. Oyuncu kadrosunda Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra isimlerinin yer aldığı dizi Hindistan’da 2011 yılında gösterime girdi. 4 Lions Films tarafından çekilen dizi ülkemizde de kısa sürede çok beğenildi. Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 15 Kasım Pazar özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Kanal 7’de yayınlanan dizi aynı heyecanla sürüyor.

BİR GARİP AŞK 16. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Bir Garip Aşk 16. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde, kendisini mutsuz hisseden Anjali, bir süreliğine de olsa ortadan kaybolmaya karar verecek. Bunu öğrenen Devyani ise telaşlanıp Anjali’yi aramaya başlayacak. Arnav, bu gelişmenin Khushi ile ilgili olduğunu düşünüp onu suçlayacak.

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – BİR GARİP AŞK 15 KASIM ÖZETİ TANITIMI

Bir Garip Aşk dizisi 15 Kasım özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Shyam, Khushi’yi Arnav’a karşı kışkırtmaya çalışacak. Khushi ise Arnav ile Lavanya arasındaki ilişkiyi düşünecek.