Hint dizileri yeni bölümleri Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Bir Garip Aşk 17. Bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk son bölüm fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Lavanya’nın Kushi’nin geçmişini araştırması büyük şaşkınlığa neden olacak. Lavanya, bu araştırma için polis kayıtlarına da başvuracak. Kushi ise kendisine karşı oynanan bu tür oyunlara rağmen işine devam etme kararlılığını koruyacak. Büyükanne Arnav’dan Kushi’yi eve götürmesini rica edecek. Arnav ise bu teklifi gönülsüz olarak kabul etse de yolda Kushi ile bir tartışma yaşayıp Kushi’yi arabadan indirecek. Daha sonra pişman olup Kushi’den arabaya binmesini istese de, Kushi bu özrü kabul etmeyip teklifi geri çevirecek. Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 16 Kasım özeti tanıtımı dizi severlerle buluştu. Kanal 7’nin çok izlenen dizisi günlük olarak yayınlanmaya devam ediyor.

BİR GARİP AŞK 17. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE – BİR GARİP AŞK 16 KASIM ÖZETİ

Bir Garip Aşk dizisi 16 Kasım özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk 17. Bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı yayına girdi. Birbiri ile olamayan ancak ayrı da kalamayan 2 aşığın hikayesinin işlendiği Bir Garip Aşk dizisi ilk yayınlandığı dönemde büyük ilgi görmüştü. 2011 yapımı dizi Kanal 7 ekranlarında yeniden gösterime girdi.

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk son bölüm fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra isimleri rol alıyor.