Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizileri tüm hızıyla devam ediyor. Sevilen Hint yapımlarından olan Bir Garip Aşk dizisinin yeni bölüm tanıtım fragmanları ilgiyle bekleniyor. Bir Garip Aşk 19. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk son bölüm fragmanı özeti Hint dizisi severlerin beğenisine sunuldu. Bir Garip Aşk dizisinin 19. Bölümünde, Shyam, maddi çıkarları için Anjali ile sürdürdüğü ilişkiyi Khushi için yeniden gözden geçirmeye karar verecek. Khushi ise Lavanya’yı eğitmeye devam ederken bir taraftan da Arnav’dan intikamını almaya çalışacak. Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 18 Kasım özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu.

BİR GARİP AŞK 19. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Bir Garip Aşk 19. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Sevilen Hint dizisinin son bölümünde Khushi, Arnav ile yaşadıklarını evdekilere komik bir ifadeyle anlatacak. Daha sonra Shyam ile baş başa kalacaklar ve uzun bir sohbetin içine girecekler. Shyam, Khushi’yi elde etmek için zamanı geldiğinde Arnav ile mücadeleye hazır olacak.

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK 18 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 18 Kasım özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Khushi, Arnav’ın yaptıklarının intikamını almak için harekete geçecek ve bir iş görüşmesinin ortasında onu zor bir durumla karşı karşıya bırakacak. Manaroma ise Lavanya’yı ziyaret edip ona Devyani ile ilgili bir ipucu verecek.