Bir Garip Aşk 21. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk son bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Arnavi Khushi’den Lavanya’nın fikirlerini etkilememesini isteyecek. Raizada malikanesinde her şey yolunda giderken bu defa sorun Gupta ailesinde yaşanacak. Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi olan Bir Garip Aşk dizisi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. 2011 yılında Hindistan’da izleyici ile buluşan ve 4 Lions Film tarafından çekilen dizi ülkemizde de büyük bir hayran kitlesine sahip. Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 20 Kasım fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı.

BİR GARİP AŞK 21. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Bir Garip Aşk dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 21. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin son bölümünde Arnav, sevgilisi Lavanya’nın aklına evliliği düşürmekle suçladığı Khushi’ye çok kızacak. Shashi, Shyam’ın davranışlarından kuşku duymakta ve onun Lucknow’dan sonra bu yeni şehirde de kendilerini bulmuş olmasının bir tesadüf olmadığını düşünecek.

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – BİR GARİP AŞK 20 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Bir Garip Aşk dizisi son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Bir Garip Aşk 20 Kasım fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Arnav’ın küçük bir kızı mutlu etmeye çalıştığını gören Khushi çok şaşıracak. Diğer yandan babasının fenalaştığını öğrenen Khushi hemen halasının yanına koşacak.